onsdag 20 april 2011

Orange calling

Ännu ett inlägg i bloggskuggan!
Becca i ett höstigt Orange

Just nu sitter vi på en bänk i en park i den lilla staden Orange i centrala New South Wales. Vi har spenderat två nätter på ett B&B utanför staden, mitt i den vackra Australiensiska landsbygden/bushen. Det var en vacker villa, och vi hade en liten lägenhet med egen toalett, vardagsrum samt ett sovrum med en helt underbar säng - täcket var stort och vitt och fluffigt - och två dörrar i lägenheten ledde ut till en veranda. Där satt vi första kvällen och tittade på de böljande kullarna, lyssnade på kossorna i hagarna och spanade på gäss och höns som sprang omkring fritt bland rosenbuskarna i trädgården. En complementary flaska rosé med ostbricka väntade när man kom. Gott!!!

I går var vi på Wine Tour med en guide som hette Simmo, i hans 4WD. Vi klättrade berg, prövade viner och åt picknicklunch vid några grottor, omringade av kookaburrafåglar. Vi besökte även en fruktgård. På kvällen åt vi frukt, bröd och tzatsiki och mös (myste?) i lägenheten. Nu sitter vi i staden och väntar på transport tillbaka till Sydney.

Ett längre inlägg kommer med andra ord senare. Och bilder!!!! I morgon bär det av till Cairns och barriärrevet. Ledsen för dålig korrespondens och mailsvar - vi har haft dålig connection och mycket för oss!



PS. Om någon undrar var jag har köpt mina trendiga solglasögon så är de äkta Claes Ohlsson. På riktigt. / Becca

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar