onsdag 6 april 2011

Uluru

Nu har jag tagit mitt första steg mot en av de saker som jag haft som mål i princip hela livet. Jag har bokat en flygresa till Uluru! I slutet av maj tar jag min fula lilla ryggsäck och flyger och bor tre nätter bredvid den stora stenen som symboliserar Australien. Jag ska ut i outbacken!

Hej Becca, jag har väntat på dig! 





Bildkälla: http://www.bloggersbase.com/images/uploaded/original/d71ad3165fb43eec23b916df923a9d1153e38001.jpeg

3 kommentarer:

  1. Så då blir det Uluru iallafall även om inte Tobbe följer med! Tror verkligen det är värt resan. Men allvarligt; tror du någon därute bryr sig om din lilla ryggsäck? Ha det fortsatt bra i höstkylan, kramar

    SvaraRadera
  2. Lova att du tar en sann bild, staende pa ett ben med stenen i bakgrunden! Garna med bandana och tygslamsa-trosor ocksa! Och kapp!
    x x x

    SvaraRadera
  3. Hahaha, sant Birgitta, ingen bryr sig nog om min ryggsäck. Men den blir inte heller snyggare för att man är i outbacken! ;-)
    Det var en sån jag köpte för 15 dollar på billighetsaffären, som redan hakar lite i dragkedjan. Så jag hoppas att den håller den kommande månadens äventyr, annars blir det till att köpa en ny!

    Johanna, då måste jag sätta kameran på självutlösare. Jag ber knappast någon ta en bild på mig i trosor gjorda av tygslamsor och en bandana på huvudet.

    SvaraRadera