torsdag 31 mars 2011

April april!

I dag är det första april! Då ska man akta sig för det mesta. Konstiga nyhetsinslag och sådant. I Australien har de i princip bara konstiga nyhetsinslag (det senaste är en konstig kille som sätter sin tama papegoja på vindrutetorkaren, kör ut på motorvägen och filmar fågeln som klamrar sig fast i vindrutetorkaren för glatta livet. Dessa filmer lägger han upp på YouTube, och killen ska nu ställas inför rätta för djurplågeri samt vårdslöshet i trafiken). Så ja, konstiga nyhetsinslag har vi redan så jag kommer inte se skillnad på ett riktigt och ett aprilskämt.

Jag är dock inte mycket för aprilskämt. Jag tror att jag har skämtat en gång, eller kanske två. En gång när jag var liten sa jag till min syster att hon hade en spindel i håret. Det är en sådan man måste erkänna på en gång, och den är inte speciellt rolig. Särskilt inte i Australien, där hälften av alla spindlar är dödligt giftiga. Det blir nog ingen succé med det skämtet här. Så jag håller mig ifrån aprilskämt i dag......

---*---*---*---

I går åt jag middag med Lena och Emelie på Vapiano. Mys! På hemvägen köpte jag universums dyraste Ben & Jerrys (en glassort). 13:75 AUD! Cirka 90:- (!!!!). Men den var god, den ska jag njuta av länge. En tesked om dagen eller så...! 

Ha en fin dag och spar på era nylonstrumpor!

1 kommentar:

  1. Haha Becca. Förstod vinken om nylonsytumporna ;-).

    Hemma nu sen 2 timmar

    Kram o puss

    SvaraRadera